måndag 6 oktober 2008

Här kommer mina UFO:n!

Här en slätstickad sjal, i sånt här öglegarn, varmt o härligt. Började från nacken på denna sjal. Började i somars tror jag.
En rätstickad sjal, i 1 tråd mohair och 1 tråd rälsgarn. Började under hösten tror jag, hehe!

Här kommer ett broderi inhoppande också, började denna sommar när vi var i sommarstugan. Toarullehållare med grisar på.


En mintgrön stickad hjälmmössa, som jag inte gjort något knytband till än, och när denna är gjord har jag heller ingen aning om.

Här är en orangefärgad halsduk i två kulörer, kommer inte ihåg när jag börjat på den och varför just dessa färger.

Här är virkade insynsskydd till sommarstugan, säkert 3:e året och inte kommit längre. Dom 2 som är färdgia är mammas, som jag lånat för att virka av. Mitt är på sin grad några påbörjade varv, vid nystanet som är ovanpå.
Så där ja.
Där var mina UFO:n, iaf dom jag hittade just nu. Men så otroligt krångligt det är att lägga in bilder på Blogger, det trodde jag aldrig. Går inte att få bilderna som man vill alls. Bilden som är längst ner är första ufot och det längst upp det sista. Jag hade gjort så att det skulle vara tvärtom, men inte ville bloggen det, suck!
Man gör lite här o lite där, så tids nog ska det nog bli färdigt, hehe!
Lite annat man fixar nu, så det ska hinnas klart.5 kommentarer:

TruckerElin sa...

Roligt att se vad du har för projekt som ligger. :) Jag vet inte hur det kommer sig att så många får det tokigt med blogger, för mig funkar det bra.. Men det är kanske för att jag bara har använt blogger o lärt mig deras sätt.. :-)

Elin Markusson sa...

Hehe..
Ja de finns säkert fler UFO:s, men dom får ligga där dom ligger isf, haha!
Lite man ska hinna klart innan man börjar med nåt UFO. :)
Mmm, det är konstigt tycker jag med. Själv tycker jag det tex är mycket lättare att ladda upp bilder på min Metroblogg.

STICKKATTEN sa...

Vad bra att se att man inte är ensam om att ha en massa ufon
Ha det bra hälsningar Mona

Elin sa...

Sjalarna är klara sen ett bra tag tillbaka, liksom den lilla mössan. Den oranga halsduken är uppriven. Broderiet blir nog att man börjar med nu under våren förhoppningsvis och insynsskydden blir nog under sommaren men klarra vete katten, om dom blir under sommaren.

Elin Markusson sa...

Broderiet har jag inte hittat igen, måste ha lagt undan det på nåt bra srälle och insynsskydden är ej påbörjade, ja eller jag har inte fortsatt med dom. Ett stuguprojekt tror jag.