onsdag 8 oktober 2008

(några av) Mina UFOnÖverst: Regnbågsjacka i Kauni (juli 2007);Augustisockarna;knyppling som väntat i 3 år.
JunoRegina(sommar2008);Julkalenderhalsduk(dec.2006);själavärmare(sommar2008)
Frivolitetsduk som väntat i 3 år;Diagonalstickad halsduk (2006?) och sist men inte minst Isagers Eté (febr. 2007).
Mer finns säkert i gömmorna (bl.a. en korsstygnslöpare sedan 1967) och dyker upp när jag röjer.
Duken tar lång tid att få färdig men jag ska knyta lite då och då. Likaså knypplingen kommer att få ett lyft. Dessa bägge tar jag mig an på "Textil verkstad". Regnbågsjackan får jag nog börja om med...Och JunoRegina ...???....Och ta mig 17 om jag inte ska sticka kalenderhalsduken.(Jag har ju nyinköpt garn till 2007-års kalenderhalsduk, och snart är det dags för årets variant.) Själavärmaren har jag tagit mig an och har som sticka-på-bussen-projekt. Halsduken ska nog också kunna bli färdig. Men Eté får jag nog börja om med helt någon gång när jag inte har något att sticka på.

3 kommentarer:

TruckerElin sa...

"korsstygnslöpare sedan 1967" Va härligt att det är fler än jag som har längelänge liggande UFOn. :-) Tycker att din knyppling ser väldigt fin ut, så fint med hjärtana. Jag knypplade i skolan och det var så roligt, har önskat mig en knyppeldyna sedan dess men det har inte blivit någon än.. Men NÅN gång så..

Ankie sa...

Jag skulle oxå vilja kunna knyppla. Gjorde oxå lite i skolan. Sen har jag talat om för min farmor att jag skulle vilja ha hennes som aldrig används. Svaret blev att jag vackert får vänta tills hon knoppar in...Men det hade ju varit roligare o haft henne kvar här på jorden för rådfrågning. Men tids nog så ska jag få knyppla. Kanske ska göra av med lite UFOn tills dess...

Elin Markusson sa...

Knyppla har jag aldrig gjort faktiskt.