söndag 5 oktober 2008

Mina UFO:n

Två par muddar som det bara är syning kvar på den ena av dem båda. Varför sparar man sånt?


Den här bilden vill inte ligga på nåt annat sätt.Det är en omlotttröja till lilltjejen. Det som är kvar är muddar o kanterna. Jag tror även att jag ska sätta en volang nertill så att den bli lite längre.

Bilden till höger är en socka där jag drabbades av "ssk". Gjord under semestern i bilen. Det andra är ena vanten till lilltjejen som väntar på att få bli ihopsydd.

 
Till sist valde jag ut de två lapptäckena som jag håller på med i panik till mina vänners döttrar. Den ena är det ju inte så mycket kvar på men har ändå legat längst.
Fy på mig!

O sen till det som irriterar mig mest med "blogger". Det ser så bra ut när man skriver. Men tittar man på "förhandsgranskningen" så ser det förjävligt ut o det går inte att rätta till. Men här är iallafall ett litet urval på mina ufo:n. Det kommer nog fler med tiden.

1 kommentar:

TruckerElin sa...

Ja precis.., varför sparar man sånt? Jag är lika dan, min en mudd saknar typ 2 cm ihopsyning...

Nyfiken på din vante till lilltjejen, är den gjort på två stickor eller strumpstickor??

Är alltid så impad av lapptäcksmänniskor, vilket tålamod ni lär ha! Jag skulle inte få färdigt ens en ruta jag..

Angående inläggen i blogger.., jag funderar på om du skriver i "redigera HTML" läget eller i "Skriv" läget? Om du testar det du inte använder nu så kanske det passar Dig bättre. :-)
Men det där att bilderna inte vill vara på annat än ett vis oavsett hur mycket man än vrider o vänder på dom.., det gör mig irriterad ibland med.. :-)