lördag 4 oktober 2008

Oh vad kul!

Nu när jag har fått ordning på datorn så kunde jag äntligen logga in på denna sida o hänga på er tjejer (öh lät det där gammalt eller).
Ska iallafall oxå fota några av mina ufon idag o försöka hinna få ut dem här. Är det bara stickningar som gäller eller ska jag ta med alla mina syningar oxå? Hur mycket orkar ni?

7 kommentarer:

TruckerElin sa...

Va roligt att du kommit hit nu, ska bli spännande att se vad du har för UFOn också. Jag tycker att du kan bestämma själv vad du vill visa för UFOn, så länge dom har nåt att göra med textilt hantverk. Sticka, virka, sy, knyppla, väva osv.. Eller vad tror du?

Lillan sa...

Ladda upp bara, alltid roligt att se andras projekt oavsett vad det är, jag syr ju själv också så det är inte omöjligt att nåt av mina sy-projekt hamnar här så småningom också :)

ankie sa...

Håll i er då. För nu går jag o fotar....

TruckerElin sa...

Ankie: Spännande! :-)

ankie sa...

Men va f*n. Jag får inte in bilderna lika snyggt som ni. Blir frustrerad.

Anonym sa...

Ska ge kameran en omgång här också, har hitta en del UFO:n, hehe!

TruckerElin sa...

ankie: Jag kan bara berätta hur jag gör.. Jag skriver i "redigera HTML" läget och sen väljer jag att bilderna ska vara centrerade och i mellanstorlek där där man laddar upp bilden.. På min dator är det förvalt.. Html-texten kommer längst upp i texten så jag klipper ut den o klistrar in den mellan styckena där jag vill ha bilden..
Vet inte om det hjälper dig något men så gör jag. :)