torsdag 2 oktober 2008

Inspirerad

Blev inspirerad av inlägget som Lillan gjort här innan så nu har jag letat fram o fotat alla mina UFOn.. Shit alltså :-/ Det blev liksom himlans tydligt för mig nu att jag MÅSTE göra färdigt några av dessa innan jag börjar på nåt nytt.. hehe1. Revontuli i "Kauni" fg ET. Kvar: 4 varv men inge garn.
2. Alan Dart jultomte i "Skotte". Kvar: Ett däck att sitta på (ska bli en garage-tomte), näsa, broderi på en vante, mössan sys fast.
3. Almedahl slipover i "Texas". Mitt absolut äldsta UFO, började denna för 12 år sedan! Kvar: Bakstycke och en axel på framstycket. Tror denna kommer bli froggad och eventuellt återuppstå från början.. Minns inte ens vilken storlek jag gör.. :-)4. A handsome triangel i "Kampes" flamgarn. Kvar: Ja typ nästan hela sjalen..
5. Kiri i "Korall". Kvar: Gissningsvis 80% kvar.
6. Handledsvärmare som jag glömt namnet på i "FalkGarn Tanja". Kvar: Nr 2.
7. Klassisk Raggsocka i "FalkGarn Sport". Kvar: Nr 2. :-)
8. Elofs muddar i "Skotte". Kvar: Något så löjligt som EN liten söm ovanför tumhålet på den sista mudden..
9. En enkel vante i "FalkGarn Tanja". Kvar: Resten på nr 1 och hela nr 2.
10. Värmande sjal i okänt restgarn, 1 tråd svart liknande Järbos Lady och 1 tråd beiget mohairgarn. Kvar: Halva sjalen.11. Festival sjal i "Merino 7500 handfärgat". FÄRDIG!!
12. Dudley the dragon i "Skotte". Kvar: Armar, händer, ben, fötter, svans.., mm, mm.., hopsyning.
13. Jacka med kapuschong i "Dream". Kvar: 2 ärmar, 1 framstycke, luvan.. Mitt näst äldsta UFO, ca 4 år gammalt. Riskerar samma öde som nr 3.., dvs att repas o stickas om.
14. Riddarluva i "Skotte". Kvar: Några centimetrar plus öronlappar.
15. Lika pulsvärmare som nr 6 men i "Freja". Kvar: Nr 2. Förvånande?
16. Pirate Mitten i "Freja". Kvar: Tummen på nr 1 och hela nr 2.17. Cat Mittens i "FalkGarn Tanja". Kvar: Tummen på nr 1 och hela nr 2.
18. Ribbstickad krage i okänt restgarn. Kvar: Egentligen bara att sy i knappar men den blev för smal så jag vet inte hur jag ska göra med den..
19. Revontuli i gammalt garn som jag glömt namnet på just nu. Kvar: Har kommit längre än bilden visar men hittar inte på den just nu. Ca 50% kvar.20. Klassisk Raggsocka i "Järbo Lady". Kvar: Nr 2!
21. Hand Charmer i "FalkGarn Tanja". Kvar: Halva nr 1 och hela nr 2.
22. Filt av mormorsrutor i "Jubileums Garn". Kvar: Gissningsvis 75%..
23. Dark Mark Illusion Scarf i "Jubileums Garn". Kvar: Lite mer än halva halsduken..

Vart ska jag börja???? :-)

4 kommentarer:

Lillan sa...

Du har inte funderat på att göra de sista varven på revontulin i någon avvikande färg? Det kan bli snyggt eftersom den är svart/grå :)

TruckerElin sa...

Lillan: Jag har tänkt tanken.., men den är som lila också så jag vet inte om gult rött eller grönt blir så himlans snyggt... :)

HELENA-RUTAN sa...

Ojoj.. ;) Kul att se både dina och Lillans UFO´s. :)
Om jag hade valt hade jag nog gjort nr8 först.. för det var väl bara nån liten söm? Sen hade jag tagit det som kändes roligast. :)

TruckerElin sa...

helena-rutan: Mm..., har funderat på det med. Men det är ju sååååå tråkigt att sy ihop saker o fästa trådar. Trots att jag nu har jättebra för syftet ämnade nålar.
Det som känns roligast ja..., hehe att börja på nåt NYTT! :-)